Ekstremsportveko 2011

Da er datoen for ekstremsportveko på Voss satt. Sett opp datoen 26. juni til 3. juli i kalenderen. Rundt 80 deltagere i 2010 og alt av longboardere som kan krype og gå i norden og  sannsynligvis vil også noen av de beste rundt om i verden ta turen til Voss denne uken i slutten av juni. God stemning og samhold, er dette absolutt et møte punkt for alle som digger longboard i Norge og Sverige. Voss har et bredt spekter av bakker i eller i umiddelbar nærhet, jeg vil gå så langt å si at Voss har kanskje noe av de beste bakkene Norge har by på. Er du ny og urfaren? Ingen hinder, ekstremsport veko er for alle og kan være spring brettet for deg, som det har vært for andre til å ta steget opp og for å bli kjent med andre likesinnede. Selve longboardkonkurransen holdes på Skjervet torsdag til fredag. Teknisk bakke, men ikke det raskeste bakken på Voss. Longboardcampen på Bømoen, grilling og god partystemning.

Synest du det kan bli for mye med longboard en hel uke? Slapp av, det er så mye mer man kan gjør på Voss under ekstremsportveko. http://www.ekstremsportveko.com/ 

Statskanalen NRK har som kjent daglige rapporter under veko http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/220695/ Og er du heldig kan det være deg de filmer.

Undertegnede har fikset jobb fri og tar turen. Me sjååast på Voss i slutten av juni 🙂

  • Det blir kanon! 😀 Forhåpentligvis er vi oppe med camping-/promovogna vår da 😉