Byrkjedal….

Byrkjedal, teknisk og bratt spot på vei til Sirdal. Vanskelig å ikke  se når du kjører forbi Byrkedal tunet. Favoritt spotten til dagens kjører og tideligere kjører. Denne bakken har tatt knekken på flere hjul, hansker og sko en andre spotter på Vestlandet. Sommeren 2007 var artikkelforfatter, Jarle «jalla» Aasheim og Morten Brøckermann på vei til Lysebotn, da vi bestemte oss for å sjekke ut denne Byrkjedal. Det første som slå oss var denne av ukjørbar og altfor bratt. Delvis test run etter lysebotn var vi forsatt usikker. Men en senere helg i Lysebotn hvor vi helt ikke hadde hellet med været og det forsatt var tørt i Byrkjedal. Gira i hundre  satte Morten utfor Byrkjedal. Noe som resulterte i denne videoen og som har ført til at jeg og flere andre har brukt utallige sko, hjul og timer i Byrkjedal.

Morten Brøckermann er ikke et uskreven blad i longboard miljøet, fordi som ikke har holdt på så lenge finner du Morten på den eneste longboard filmen som er vist på NRK  Go West sammen Alex Lyngås og Erik Lundberg. Denne ble vist som helaften film på NRK sommeren 2005. Morten har i dag flyttet til Sogndal, men er forsatt aktiv som snowboarder og er å se på toppen av listen i den norske freeride cupen.