Røldal part 1 Juni 2011.

Team Nasty + inkludert meg selv hadde første helgen Juni 2011 i Røldal for å bombe det som var å bombe i Røldal & omgen. Dette resulterte i over 20 GB rå film og fikk kun rukket å kjøre ned 5 bakker. Jeg vet at det er flere godbiter som ikke er kjørt enda 🙂 Når jeg fått samlet samme all film materialet og mekket til 2 filmer og her har du Røldal del 1.

Fordi som er kjenner til Røldal er dette stedet veldig kjent for skikjøring og har veeldig mye snø. Men dette er også stedet for å bombe veeldig seriøse bakker. God asfalt, teknsik og muligheter for veeldig høy fart. Mange av veiene har trafikk obs obs!!! Men er overkommelig om enn kjører disse på sent på kveld eller tidelig på dag. Problemet når vi var der i juni var turist trafikken. Må nevne Rullestadjuvet, du skal lete lenge etter en mer egnet bakke for downhill. Så si ingen trafikk. Vegen er satt opp som sykkel og gangsti, så denne bakken har flere syklister og folk til fots enn folk i bil. Vi sendte ned sjåfør og bil i bunnen av bakken og stoppet trafikken, samt head ups til folk som gikk langs veien. Genialt så lenge man holder lav profil og du får positive tilbake meldinger for de som befinner seg i bakken. Ikke gjør dette på veier som har mye trafikk. Vent heller med bombingen til sent på kveld eller lørdagskveld når det er lite trafikk.

Om jeg skal trekke frem noen av turene mine i løpet av sessongen, vil jeg i høyeste grad sette Røldals turen veldig høyt oppe. God stoke på alle sammen som var med, alle fikk kjørt og lite surmuling, samt hygge fra morgen til kvelds. Du skal lete lenge etter en slik helg hvor det var gitt så mange «hive fives» og så løst. Smilet hadde gått rundt hue om ikke øra sto i veien.

Må også si stor takk til Slyk & Espevik AS for lån av super nice hytte. http://www.slykespevik.no/

Følg med på del 2 av Røldals turen neste uke!

Mikko Aijala

Stavanger