Sander Hasselberg i gang med kosten, sted Byrkjedal våren 2011

Våren er her, frem med kosten!!

Sander Hasselberg i gang med kosten, sted Byrkjedal våren 2011I dag er det 1 mars og i følge kalendere er det første vår dag og vinteren er offisielt over. Det er betraktelig blitt lysere og sola går ikke ned før 18 tiden, noe som betyr at du har mulighet til å få skate utendørs noen timer etter jobb/skole før det blir mørkt. Det er også smått begynt å tørke opp og det er muligheter til å få noen tørre runs. Har allerede vært ute og testet et par ganger. Fikk en tur til Moi på søndag for sjekke ut nye spotter og får å se tilstanden på asfalten, samt sjekke grus laget på veien. Ja det er tørt og kjørbart, men noen steder veldig mye grus. Noe det alltid er etter en snørik vinter. Om sesongen ikke er i full gang eller at man får kjørt alle bakkene som pleier, er det nå viktig å finne fram kosten og begynne å koste. Som regel gjør kraftig regn enkel prosess med å fjerne grusen, men det er ikke skadelig hjelpe til. Da er det viktig å få frem dugnads ånden og hjelpe til.

Her er det fritt frem for alle, både ferske og for de som har holdt på en stund. For de som ikke tør å være med eller er for ferske, tidelig på sesongen er det ikke alltid vi får skate hele delen av veien og mye av tiden går til å koste. Har du lyst er det bare å bli med vi trenger din hjelp!

Er det noen som kjenner en som har en koste bil?

Mikko Aijala

Stavanger