Sesongen er i full gang og sommeren er rett rundt neste sving!

Ikke fått postet så mye i det siste, men dog ikke vært på lat siden. Det har blitt mange sessions og runs i første kvartal av 2012. Noe filming er det blitt og jeg har et par snutter klar. Volda og x2 sist helg med Simon aka Sammy Hasselberg på 3 og vår eminte innvandra østlending Andreas Waal på en god fjerde plass. Fikk gjengen fra Stavanger herja fra seg på Volda. Blitt en del turer til Gilja og Frafjord og vi har vært så heldig å få med oss flere som har fått kjenne hva speed and bumps er. Sannsynligvis er de ikke blitt skremt og blir å se der flere ganger i løpet av sessongen. Rekorden so fare er 8 stk! Nice!! I på vente av bedre filmsnutter legger jeg ut en recap fra Gilja 2007. Fra den tiden det var bare jeg og Morten som var gale og kjørte på brett med hjul ned Gilja. Vi er alle nybegynnere!!!

Grazy kid på dervish ned Gilja, Team Bail!!