Hold av lørdag 17. januar for Downhill Skateboard Awards 2014

longboardawards

Nytt år og nye muligheter, og selvfølgelig begynner året med å se tilbake på fjoråret og dele ut en masse premier – Fjoråret feires tradisjon tro med premieutdeling, bråk og spetakkel på Downhill Skateboard Awards 2014 i regi av TMI Skateboarding – i år går det av stabelen på Samfunnet Bislet – studentsted med dertil egnede barpriser på bl.a 40,- for øl’en og andre hyggelige barpriser.

Still Changing spiller live og MojoArcade-dj’ene spiller drøy ghettofunk og mye annet rart litt før og masse etter selve utdelinga, som de også gjorde for 2 år siden på Verkstedet (om noen i det hele tatt klarer å huske den eventen).

Dørene åpner 20.00 (OBS: 18 års aldersgrense) og moroa setter i gang ikke alt for lenge etterpå, så med de ølprisene er det bare å komme seg til Bislett kl. 20.00 sharp og være med på moroa fra starten av.
CC er 100,- i døra (så husk cash).

Husk også å være med å nominere utøvere på skjemaet her:
http://form.jotformeu.com/form/50036031356342

Så da er det bare å glede seg til årets mest episke event uten hjulplanke under beina og knuse sparegrisen, for nå blir det fest!

LENKER: