Rumble @ The Ranch – A Wild West Web Based Downhill Skateboard Race

Rumble @ The Ranch

(Fjor)årets kanskje snodigste konkurranse – invitasjon only, kjørt på forhånd, spilt inn, og slippes på nett over flere dager frem mot finalen i slutten av januar – og ikke nok med det: 4 deltagere fra Norge har fått lov til å være med, ringrevene Ali Nas og Henning Patrickson og oppkomlingene Magne Ørvik og Johannes Aalholm.

Full tidsplan for heatene finner du her: http://www.rumbleattheranch.com/rumble-full-schedule/

Oversikt over heatene og hvem som har gått videre finner du her: http://www.rumbleattheranch.com/rumble-at-the-ranch-downhill-heats/

Magne Ørvik (17) og Johannes Aalholm (16) kjører begge to for Cow-Boards som Vegard Tvete lager i Fredrikstad.

Magne og Johannes er den nye generasjonens ess. De er veldig gode til det meste innen downhill og freeride og liker å utfordre hverandre for å bli bedre. De er noen av de beste i Norge på brett, men likevel er de veldig ydmyke og jordnære, noe det står respekt av.

Johannes er Norgesmester (Junior) 2013 og Magne tok andre plassen i samme NM.