Men åssen lærer jeg å slide sånn’a?

Vel, om du bor i Oslo eller omegn så hook opp med Oslo Sidelengs Brettklubb – de arrangerer nybegynnerkurs og generelt mye moro på St. Hanshaugen midt i byen, som regel på onsdager.

Har du ikke utstyr er det null problem, du kan låne både brett, pads og slidehansker fra klubben, men jo fler som har med eget jo bedre. Ofte så dukker det opp en del kjørere fra Board Ranch Longboardshop (FB) også som ligger i Oslo i Frysjaveien 35c (de har også en nettbutikk) så ta gjerne en prat med dem også om utstyr.

Nyttige lenker:

  • Oslo Sidelengs Brettklubb – Facebookside | Nettside
  • Board Ranch Longboardshop – Facebookside | Nettbutikken
  • Board Ranch-butikken finner du også i Frysjaveien 35c, 0884 Oslo – som regel åpent fra 15.00-19.00 (20.00 på torsdager) – Ta gjerne kontakt med dem på forhånd hvis du skal innom da de av og til er ute på tur.

Happy sliding folkens 🙂