Outlaw i Redneckland – uGGabuGGas outlawcup

Lørdag 12.september er det klart for sjette runde av uGGAbuGGa outlawcupen, og denne dagen er det Redneckhill som står for tur. Bakken som skal skates er Surliveien som går ned fra Skrimfjellet og er lokalisert 10 min fra hvittingfoss sentrum.

«Absolutt alle er velkommen dit, alle nivåer, nybegynner/proff!» Sier arrangøren. Han beskriver bakken som snill, med flate partier noen steder, og med et par svinger du kanskje trenger bremse før. Veien er smal og den har aldri blitt racet før. «Så vi vet ikke åssen folk tar bakken» sier han spent.

Konkurransen foregår som en typisk outlaw. Altså uten sikring, men bakken sperres med walkietalkieforbindelse fra bunn til topp. Det gjør veien bilfri så du trygt kan dive for den sweete innerlinja.

Arrangøren sier han forventer å se masse venner og ukjente som tar turen for å ha en fet dag i bakken, imens han blunker lurt. Og legger til «ta turen,uansett ferdighets
nivå, blir mad fett!!!»

 

Oppmøte kl. 11. i Surliveien.

Deltagelse på racet koster 50 ,- og går til premier for 1. 2. og 3. plass i cupen. «Det er ikke minibank i fjellet.» Så husk CASH!

Transporten i bakken går på dugnadsånd, så at noen stiller sin store bil til disposisjon blir satt veldig stor pris på. Å da blir det nok også satt pris på om alle tar med en slant til drivstoff.

 

Mer info og fortløpende oppdateringer får du på facebook eventen her: https://www.facebook.com/events/1626346687636173/