uGGabuGGas outlawcup er godt i gang

I våres startet den norske downhillskatescenens, til nå, mest omfattende cup. Etter en rask snakk med en av gutta kunne han fortelle at det blei stemning for mer outlawracing etter outlawracet i Konnerudbakken i fjor høst.  De ville ha flere sessions, god stemning, litt race, og vise folk noe annet enn Soria Moria. Derfor valgte gutta å dele sine «hemmeligbakker» ved å invitere alle som ville med i uGGabuGGaoutlawcupen find out here.

På lista over bakker som skulle skates har vi sett navn som klassikeren «Sande», nyheten «Sukkertoppen» og  «Koia» den lille bratte saken plassert langt ute i skogen hos «Kula». I alt i år skal det skates åtte bakker før cupen er avgjort, og det er de fem beste plasseringer som er tellende. Og vil du vinne cupen, må du altså ha minst fem race.

Så langt i cupen ser resultatlista sånn ut:

Det gjenstår nå tre race før en outlawmester kan kåres. Lørdag 12. september og søndag 13. september går de to nest siste racene av stabelen i Redneck og Ekornet. Ryktet sier at siste race vil bli holdt en gang i oktober, i samme bakke der det hele startet nemlig i Sande. Følg med her på Longboard.no for oppdateringer på hva som skjer fremover, og for et tilbakeblikk og stemningsrapporter fra de konkurranser som alt har vært.

 

Se hvordan det gikk førstegang uGGabuGGa inviterte til outlawrace. Klikke her.