Nå spirer det med longboardskatere i Asker

Rekruttering til skateboardmiljøet er en nødvendighet for videre utvikling, enten det er i parken eller i bakken.

Tirsdag 08. september arrangerte Asker Snowboard og Freestyle (ASFreestyle) i samarbeid med Oslo Sidelengs og Dikemark IL sin første samling for å promotere gleden ved longboardskating.

11921732_848986955156929_2078720455767515848_o

Samling før det ruller igang. foto: Hugo Oliveira

«Vi ønsker å bringe Oslo Sidelengs sitt positive arrangement i St Hanshaugen til Asker området. Her vil vi skape en hyggelig møteplass hvor nybegynner og aktive utøvere kan treffes og skape et hyggelig miljø. På sikt ønsker vi å utvide tilbudet og skape flere møteplasser, men vil i år fokusere på å etablere oss i Dikemark området.

Dikemark IL har et større området som skal omreguleres og kan åpne mulighet for å etablere en arena knyttet til de aktiviteter som vi ønsker å promotere. Som for eksempel et sommeranlegg hvor man kan trene snowboard/freeski uten snø og en skatepark.

Men fokuset nå så lenge været tillater det, og på forsommeren 2016 vil være å etablere et samlet longboard miljø i Asker for sammen å skape møteplasser for felles glede og progresjon. ASFreestyle vil søke om midler til innkjøp av utstyr som kan lånes ut gratis når vi arrangerer samlinger. dette for at nybegynnere og de som ikke har utstyr skal kunne delta og prøve seg.

Det vil glede oss om flere ønsker å delta og utvikle miljøet. Det er gratis å delta, men ved å bli medlem vil man støtte aktivt opp om tilbudet da vi gjennom medlemskontigenten finansierer aktiviteten.» Forteller Anders Fallet fra ASFreestyle.

11942167_848987865156838_7815759385885456657_o

foto: Hugo Oliveira

Vi i longboard.no gleder oss over engasjementet i Asker og ser frem til flere sessions og utviklingen for nye longboardskatere. Vil du vite mer om ASFreestyle og se hva de gjør fremover, kan du følge dem på Facebook.