Regnet stoppet racehelg

I helgen hadde uGGabuGGa invitert til hele to race i outlawcupen. Spenningen var høy før racet som skulle stå oppe på Skrimfjellet denne lørdagen, og Fagerfjell på søndagen. Men da raceday nærmet seg, og værvarslet viste at det kom til å bli en våt affære valgte arrangøren å avlyse begge de to eventen med tanke på deltagernes sikkerhet. 

For i outlawcupen er det nemlig sånn at selve løypa er usikret, veien blir sperret, men det er ingen padding som tar deg imot om du skulle være så uheldig å skli av veien.

Screenshot fra Rawrun Redneckhill – https://vimeo.com/128126793

Men dette været er noe uforutsigbare greier. Så da værmeldinga viste muligheter for opphold på lørdagen valgte arrangøren likevel å invitere til race. Noe det dessverre ble dårlig med for de fem fremmøtte deltagerne, siden det var få deltagere og regnet bøtta ned iløpet av dagen.

Ordet fra arrangøren nå er at et av racene i cupen utgår, og det betyr at det ikke blir noe race i Redneckhill. Altså blir outlawcupen bestående av nå totalt sju planlagte race, Ekornet og Sande er de to gjenstående bakken og planen er å race de en helg i oktober.