Lag ditt eget dreamteam, få en sjanse til å vinne premier!

Lokalvalget er unnagjort, enten du stemte til høyre eller venstre, eller lå å knuga i sofaen. Nå står et nytt valg  for tur. Å jeg håper du blir engasjert. Hvem vinner Whistler Wourldcup?

Det er race til helgen, og denne gangen i Whistler, Canada. Og selv om skateboard race er spennende i seg selv, blir det kanskje enda mere spennende når Landyachtz presenterer «Fantasy downhill skateboarding challange».

Fantasy downhill skateboarding challange gir deg muligheten til å sette opp ditt eget dreamteam med ti av kjørerne listet i Challengen. Følger du linken under kommer du til et skjema der du navngir ditt team og velger hvilke skatere du vil satse på. Og du får sjanse til å vinne fete premier fra Landyachtz. Det oppfordres også til at du kan lage din egen lille sidepool, så engasjer venna dine og se hvem av dere som vinner Whistler.
Fantasy valg lokalene stenger fredag 18 september kl. 9:00. Gjør ditt valg nå! Fantasy skateboard challange finner du her http://landyachtz.com/fantasydhchallenge.

FDSC Logo