Nytt race hos Nøtteliten – uGGabuGGas outlawcup

Søndag 4. oktober er det Fagerfjell a.k.a. Ekornet, ved Flesberg som står for tur. Veien er neste avkjørsel opp på fjellet etter Blefjellveien, som har vært et populært mål for flere nye den siste tiden. Det gjøres oppmerksom på at det er bombetaling for å komme opp på fjellet. 50 kroneros er den lille summen du betaler for at de holder veien med smekker asfalt.

Her som på alle uGGaevents er alle velkommen til å skate og henge ut i drøyt hyggelige omgivelser. Ekornet er en brei fin vei uten krappe svinger. «Så her er det tuck all the way down.» Arrangøren kan fortelle at 1,5 km av bakken har fått ny asfalt. «Så der erre ekstra digg, hehe.»

Dette eventet er også en del av outlawcupen, og racingformatet blir satt med uggabracket. Det betyr at alle må race om alle plassene. Første og andre går videre i a bracketen, og tredje og fjerde går videre i hvert sitt heat der de får race andre tredje og fjerde plasser. Altså ingen ryker ut i første heat.

Arrangøren forventer «at vi får en grom dag, mye skeit og litt racing…hehe» Og er klar i sin oppfordring «kom kom kom kom…»

Oppmøte kl. 11. i sandtaket midt i bakken. «Der er det god plass til parkering.»

Deltagelse på racet koster 50 ,- og går til premier for 1. 2. og 3. plass i cupen. «Det er ikke minibank i fjellet.» Så husk CASH!

Transporten i bakken går på dugnadsånd, så at noen stiller sin store bil til disposisjon blir satt veldig stor pris på. Å da blir det nok også satt pris på om alle tar med en slant til drivstoff.

Følg eventen på facebook: https://www.facebook.com/events/1486190748342811/