Hvor finner jeg andre longboardere?

Av og til når jeg er ute møter jeg nye mennesker. Og i flere anledninger har det vist seg at de jeg møter også skater, selv om noen hevder at de bare driver med longboard. Vel jeg vil nå si at har du en planke med fire hjul er det per definisjon et skateboard uansett lengde. Men det kan bli en annen artikkel.

Nå vil jeg ta opp hvor longboardskatere kan finne hverandre. For det jeg får inntrykk av når jeg møter folk som er utenfor kjernemiljøet ikke alltid vet hvor de kan søke likesinnede. Så jeg forteller gjerne om steder og facebookgrupper der folk møtes. Facebookgruppene er et nyttig verktøy for å forene longboardskaterne til å avtale sessions og happenings, samt få og gi tips på utstyr og steder å skate. Og ikke minst til å inspirere hverandre til gå ut å kose seg på brett. Gruppene har kanskje derfor vært, og er fortsatt en nødvendighet for at den norske longboardscenen skal kunne videre utvikle seg.

Så for at også du som ikke har hørt om «Downhilltråden» skal få sjansen til å dele moro med andre likesinnede i landet, presenterer vi på Longboard.no her er en liste over de mest kjente og aktive longboardskater gruppene på facebook.

FB-GRUPPER:

KLUBBER:

  • Oslo sidelengs – En grupper for den Oslo lokaliserte brettklubben som tar for seg alle sidelengs aktiviteter, blant annet nybegynner kurs for longboardskater.
  • NDSF – Norsk downhill skateboard forbund som er interesseorganisasjonen for downhill skating og racing. Her kommer bla. nytt om norske konkurranser.

FB-SIDER:

  • TMI – Arrangør av konkurranser som WC på Lillehammer og NC under EkstremsportVeko på Voss.
  • Longboard.no – Vår egen fb-side. Klikk liker og følg med på hva som skjer i den norske scenen.

SVENSK