Longboarder døde etter kollisjon med bil

Det er ingen tvil om at downhill-skating har sin risiko, og noen ganger elsker vi akkurat den. Men det å pushe grenser kan få fatale konsekvenser om den pushes for langt, eller man bare er uheldig til feil tid.

Det er med tristhet å melde at en longboarder fra New Zealand er drept etter å ha blitt truffet av en bil. Tristan Hunter beskrives på facebook av sine venner som en som levde livet til det fulle, og døde ved å gjøre noe han elsket. Kilde nederst i artikkelen.

At en medskater dør kan beskrives som en tragedie, og redaksjonen kondolerer til de etterlatte. Vi ønsker på ingen måte at dette skjer på norske veier, og vil at du tar det inntrufne til ettertanke. Samtidig vil vi oppfordrer alle til å teste sine grenser i trygge omgivelser før de kicker ut på trafikkerte veier, og husk at går det for fort i en høyre sving havner du i motgående kjørefelt. Så ta det pent når det svinger til høyre.

Les mer om skating i trygge omgivelser.

 

Nyheten om Tristan Hunters død er hentet fra Newshub som melder om et longboardmiljø i sorg.