Konkurranse i Volda – XBoard 2016

Lørdag 16. April ruller årets første konkurranse i gang under X2 festivalen i Volda. Da går nemlig Xboard av stabelen, som også i år er den første konkurransen i norgescupen for downhill-skateboarding.

Vi håper å se nye og gamle ta turen til Volda for å hygge seg både av og på sitt lange rullebrett. Som en forberedelse kan du jo ta en titt på – Volda X2 – Din guide til en vellykket helg

Longboard.no har ikke lykkes i å få en kommentar fra arrangør Espen Eliasen, men vi tar det som et godt tegn, og regner med at han er travelt opptatt med forberede Volda på en grise fet helg for oss longboardskatere.

Er det å skate nedoverbakker noe du ønsker å gjøre mer av? Ja da anbefaller vi deg å ta turen på konkurranse for uhøytidelig deltagelse og moro. Det å være med på konkurranser kan være utviklende både sosialt og på brett. Her kan du lese litt om å skate i trygge omgivelser.

Meld deg på konkurransen her – http://x2festivalen.no/2016/work/pamelding/

For å delta i norgescupen er det nødvendig med medlemskap i NDSF, du kan melde deg inn på NDSF.no.

XBoard har sin egen facebook event, den finner du her – https://www.facebook.com/events/1662056880678806/.