Hva er Oslo sidelengs?

Liker du å ha det gøy, lenge og sidelengs? Eller vet du ikke om longboard og sidelengs aktiviteter er noe for deg? Uansett kan Oslo sidelengs bidra til at du får prøve og kommet i gang med sidelengs moro.

Oslo Sidelengs er organisert under Norges Snowboardforbund, og er per i dag den eneste brettklubben i Norge som tilbyr et helårs brettaktivitetstilbud med både Snowboard, Longboard og Surfing.

Fra mai til september/oktober holder Oslo sidelengs faste longboardsamlinger hver onsdag (så lenge det ikke regner…) på St singulair drug.Hanshaugen fra ca.kl.18. Alle samlingene er åpne for alle og gratis! Klubben stiller med alt av utstyr til utlån; brett, hansker og hjelm (anbefaler folk å ha med egen hjelm pga begrenset antall til utlån). De stiller også med erfarne instruktører og deler gruppa inn etter nivå. Det er alltid et nybegynner «kurs», i tillegg til at du også kan få tips til mer teknisk kjøring. Målet er å skape et samlingsted hvor longboardinteresserte på alle nivå kan møtes, skate og ha det gøy sidelengs.

Klubbens formål er å ha det gøy, gjerne lenge og sidelengs!
Alle er velkommen enten du bare er nysgjerrig på hva et brett er, er en downhiller, liker å cruise, surfe, slide, hoppe, leke, falle og blø på asfalt, vann eller snø, eller liker å se andre gjøre det.

Ønsker du å vite mer om Oslo sidelengs, og/eller bli medlem for å støtte deres frivillige engasjement for å spre glede på brett, da kan du gå inn på – http://www.oslosidelengs.no/

 

Oslo sidelengs plakat