Longboard.no – Hvorfor det lissom?

Ja hva er Longboard.no lissom?

Vel kjære leser, Longboard.no er et nettsted for nysgjerrige, nybegynnere og erfarne longboardskatere med flere.  Her ønsker vi å gi veiledning, inspirasjon og informasjon om det som skjer i miljøet. For vi har vel alle et behov for å søke råd av og til? Facebook grupper som Downhilltråden er et sted som blir flittig brukt til nettopp dette, men informasjonen forsvinner etter hvert. Derfor kan artikler med tips og tricks som det er mulig å søke i være nyttig for egen- og miljøets vekst, og det er her Longboard.no kan glimte til.

Her på Longboard.no har vi også en videokrok. Her ønsker vi å presentere videoer som viser frem det norske miljøet, inspirere, underholder og veileder nye og gamle skatere.

En viktig del av det å samle materiel som videoer, og informasjon om og fra konkurranser på Longboard.no er for  å fungere som et arkiv for ettertiden. Akkurat dette er viktig fordi det gir klubber og arrangører av konkurranser og andre events et sted de kan hente ut bevis på hvorfor kommuner og andre sponsorer skal støtte nettopp denne typen aktivitet. For vi har jo klart så mye på egenhånd, men med flere som sponser kan det bli enklere å lage større og mer omfattende arrangementer.

Per i dag er Longboard.no driftet på frivillig basis av André Sjøberg (Webmaster) og Marius T. Jørgensen (Redaktør). Vi gjør så godt vi kan for å presentere innhold for deg som vil vite hva som skjer innenfor longboard i norge, og de som trenger hjelp til å finne rett utstyr og steder å skate. Men vi klarer ikke å dekke alt, og ikke hele landet.

Vi trenge derfor hjelp til å holde Longboard.no oppdatert på det som skal skje, skjer og har skjedd og spesielt det nybegynnere trenger å vite for å komme igang. Vi søker nå noen dedikerte mennesker som ønsker å holde miljøet oppdatert og formidle kunnskap, som kan bidra med å skrive fra konkurranser, road trips, lage «hvordan gjør man det» videoer, utbedre skriv om utstyr og uttrykk som vi alt har her, og ellers fremme det som rører seg innen longboardskate i Norge.

Om du trenker at du ikke vil binde deg med noe fast så trenger du ikke det, men om du får en ide eller har noe kult å fortelle eller vise frem fra ditt liv på eller med brettet, da er det velkomment. Vi setter pris på alle bidrag. Som f.eks kan du bidra i form av at du senders oss linken til longboardvideoene du publiserer med litt tekst om hvem som skater og hvor det skates, så kan vi jo hjelpe deg med premièren. Jo mer ferdig materialet er når det kommer til oss, jo fortere kan vi få det ut.

I skrivende stund så er EkstremsportVeko straks igang, og det er arrangement vi virkelig håper du vil hjelpe oss med å dekke.

Ønsker du å bidra kan du sende en mail til Marius på marius.t.jorgensensen@gmail.com, merk mailen med – Longboard.no – og eget tema i emnefeltet.